Helmond: 0492-535430 - Veghel: 0413-362001 - Nuenen: 040-2952088

Garagebedrijven

U bevindt zich nu in het self-service gedeelte voor garagebedrijven die klant zijn bij Wasser Automaterialen. Vanaf deze pagina hebt u direct toegang tot allerlei diensten en producten van Wasser Automaterialen BV.

Onderdelen

Bestellen bij Wasser Automaterialen gaat eenvoudig en snel via onze T-base,, onze Online catalogus.
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week via T-basebestellen.

Banden

Wasser Automaterialen biedt een groot assortiment banden aan, van budget tot merk. Log in op onze banden website en u ziet direct welke banden er beschikbaar zijn tegen scherpe prijzen. Bestellingen voor 10.00 uur ‘s-ochtends worden voor 13.00 uur uitgeleverd en bestellingen voor 13.30 worden voor 15.15 uur uitgeleverd.

Mattensets

100% pasvorm matten sets in 3 kwaliteiten en meerdere kleurencombinaties. Levertijd tussen 3-7 werkdagen. Een kwalitatief hoogwaardige en betaalbare oplossing voor versleten matten.

Kofferbakmatten

Deze kunststof kofferbakmatten zijn ideaal om de bekleding van de kofferbak te beschermen tegen vocht en vuil. Speciaal op maat gemaakt om perfect te passen in elk voertuig. De duurzame kunststof is voorzien van een opstaande rand met in het midden een anti-slip mat. Bovendien is deze volledig geurloos, dus geen vervelende rubbergeuren in de auto.

Olie adviseur

Het Eurol assortiment voor automotive en transport producten biedt automobilisten, garages en fleet-owners een breed gamma aan smeermiddelen voor oude en moderne auto’s, bestelwagen en vrachtwagens. Voor diverse OEM fabrikanten zijn er ook officiele goedkeuringen op olieen die de kwaliteit van Eurol bevestigen. Eurol is officieel partner van Wasser Automaterialen.

Kentekenplaten

Bestaande klanten van Wasser Automaterialen kunnen nu ook online kentekenplaten bestellen: geel en wit, lang en vierkant, normaal en luxe worden direct door ons gemaakt in de filialen. Blauwe taxiplaten, groene handelaarsplaten, motorplaten en vierkante kentekenplaten kunnen ook geleverd worden, echter met een levertijd van 2 dagen.

Garanties

Heeft u een garantiegeval met betrekking tot door Wasser Automaterialen geleverde onderdelen? Vul dan online het Garantie en Claim formulier in. Wij zorgen er dan voor dat uw aanvraag en het defecte artikel bij de fabrikant terecht komt. Het is van groot belang dat u het formulier volledig invult!

Filter tool MANN

Kunt u een filter niet vinden maar weet u wel de afmetingen? Met de handige Filter-tool van MANN kunt u aan de hand van de afmetingen een filter in het MANN assortiment zoeken.

Technische Data

Wasser Automaterialen biedt garagehouders de mogelijkheid, via ALDOC, toegang te krijgen tot technische data van Tec RMI. TecRMI heeft verschillende pakketten, van eenvoudig tot uitgebreid. Aan het gebruik van TecRMI zijn voorwaarden en kosten verbonden.

Login aanvragen

Bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten of kwijt, of wilt u een nieuwe login voor een van onze diensten aanvragen? Via onderstaande button komt u bij een aanvraagformulier voor nieuwe en/of vergeten login gegevens.

Kentekenplaathouders met naam

Al vanaf 100 stuks kunnen wij u kentekenplaathouders met uw eigen naam, logo en lettertype leveren. Snelle levertijden.

Training en voorlichting

In samenwerking met GMTO, worden er diverse cursussen/trainingen verzogd!