Helmond: 0492-535430 - Veghel: 0413-362001 - Nuenen: 040-2952088

Nieuwsbrief 10-07-2015

 

aldoc_logoALDOC bestelsysteem verbeterd!

Per 1 juli 2015 is er een aantal verbeteringen doorgevoerd in ons ALDOC bestelsysteem. We zijn nieuwe ikonen gaan gebruiken, waardoor gemakkelijker te zien is welke onderdelen op voorraad zijn. Daarnaast zijn nu ook de voorraden in andere Wasser filialen zichtbaar: voorraden in andere filialen zijn binnen 2 uur beschikbaar, dus ook vanuit andere filialen kunnen wij razendsnel leveren aan onze klanten.mivar_logo


Technische data van MIVAR beschikbaar

Ook met ingang van 1 juli 2015 zijn er technische data beschikbaar voor klanten van Wasser Automaterialen. De technische data worden geleverd door MIVAR, een vertrouwde partij die in Nederland data levert aan ruim 6000 garagebedrijven en zijn toegankelijk via ALDOC. Aan het gebruik van technische data zijn voorwaarden verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw filiaal.


Trainings- en informatieavonden per september 2015 van start!

Met ingang van 15 september 2015 begint Wasser Automaterialen met maandelijkse trainings- cq informatieavonden voor haar klanten. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op www.wasserautomaterialen.nl/trainingen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen per avond, dus tijdig aanmelden is belangrijk!


Optimal: Duitse kwaliteit voor scherpe prijzenOptimal Logo WEB

Met Optimal geeft Wasser Automaterialen een oplossing voor de toenemende vraag onder garagebedrijven naar een goedkoper alternatief (slijtage) onderdelen. Door hoge eisen aan materiaal en productie te stellen heeft het Duitse Optimal inmiddels op ruim 600 stuurdelen een TUV goedkeuring. Hierdoor wordt, naast een scherpe prijs, ook de kwaliteit gegarandeerd. Inmiddels zijn Optimal stuurdelen en remblokken (kleinere segment) uit direct voorraad leverbaar en overige Optimal onderdelen de volgende ochtend. In de loop van de tijd zal het direct beschikbare Optimal assortiment geleidelijk aan uitgebreid worden.


 

Nieuw jasje Wasser Nieuws

Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan het verbeteren van de vormgeving en inhoud van Wasser Nieuws. Vanaf nu zult u regelmatig per e-mail geïnformeerd worden over acties, kortingen, assortimentveranderingen en ander belangrijk nieuws.

De medewerkers van Wasser Automaterialen wensen alle klanten een prettige zomervakantie!